<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss version="2.0">
    <channel>
        <title>دکاموند شیمی</title>
        <link>https://www.dalfak.com/decamondchemistry.com</link>
        <description>وارد کننده تخصصی روغن های طبیعی و ارگانیک ، مواد اولیه شیمیایی و انواع اسانس های پودری و مایع
https://decamondchemistry.com</description>
        <language>fa-IR</language>
                    <item>
                <title>![CDATA[روغن شی باتر چیست و چه خواصی برای پوست و مو دارد؟]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/s8v37g</link>
                <description>![CDATA[شی باتر یا کره شی یک روغن گیاهی است که از دانه‌های روغنی درخت شی در آفریقا استخراج می‌شود.با خواص بی نظیر شی باتر در این ویدیو آشنا شوید.

در این ویدیو روغن پرخاصیت شی باتر را بررسی کوتاهی کردیم
در مورد خواص کاربرد و عوارض احتمالی آن نکاتی را مطرح کردیم که حتما باید بهش توجه داشته باشید
روغن یا عمون کره شی باتر کاربرد های مختلف زیادی دارد که
در صنعت داروسازی و لوازم آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.
در آشپزی استفاده می‌شود.

حاوی اسیدهای چرب لینولئیک، پالمیت، استئاریک و اولئیک است.
حاوی ویتامین E، A و F، است که سبب گردش خون و رشد سالم سلول‌های پوست می‌شوند.

این روغن را میتوان در مقدارهای پایین برای مصارف شخصی و در مقادیر بیشتر برای مصارف صنعتی استقاده کرد که برای تهیه آن میتوانید از لینک زیر استفادده نمایید

https://decamondchemistry.com/shea-butter/

ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز

]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[خواص اعجاب انگیز روغن بادام/ جوش و چروک پوستی را از ریشه نابود کنید]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/44w7ml</link>
                <description>![CDATA[روغن بادام سرشار از ویتامین E، اسیدهای چرب اشباع نشده، پروتئین، پتاسیم و روی است و به دو شکل روغن بادام شیرین و تلخ وجود دارد.

در این ویدیو روغن شگفت انگیز بادام شیرین را بررسی کوتاهی کردیم
در مورد خواص کاربرد و عوارض احتمالی آن نکاتی را مطرح کردیم که میتونه قابل توجه باشه
روغن بادام شیرین کاربرد های مختلف زیادی دارد که
در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.
در آشپزی استفاده می‌شود.
سرشار از ویتامین E و A و B7 می باشد.
بسیار پرخاصیت برای پوست و مو هست .

این روغن را میتوان در مقدارهای پایین برای مصارف شخصی و در مقادیر بیشتر برای مصارف صنعتی استقاده کرد که برای تهیه آن میتوانید از لینک زیر استفادده نمایید

https://decamondchemistry.com/sweet-almond-oil/

ارسال آنالیز و نمونه جهت بررسی و تست اولیه
ارسال سریع 48 ساعته به سراسر ایران
تضمین کیفیت و مطابقت با آنالیز]</description>
            </item>
            </channel>
</rss>
