<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><rss version="2.0">
    <channel>
        <title>a d</title>
        <link>https://www.dalfak.com/Romaran</link>
        <description>ما در رومارن با ارائه محصولات آرایشی و بهداشتی طبیعی از جمله انواع روغن‌های گیاهی طبیعی، ترکیبات لوکس حمام، محصولات مراقبت از پوست (نمک اپسوم، نمک هیمالیا و ...) و محصولات مراقبت از بدن (پودر ویتامین سی، پودر کلاژن و ...) و آموزش نحوه ساخت و استفاده از آنها، برای شما زیبایی و سلامتی هدیه دهیم.</description>
        <language>fa-IR</language>
                    <item>
                <title>![CDATA[فیلم نحوه استفاده از روغن خراطین برای آقایان برای افزایش سایز]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/pj8m63</link>
                <description>![CDATA[روغن خراطین به انگلیسی Earthworm oil می‌باشد و از نوعی کرم قرمز به نام ایزینیا فتیدا (Eisenia fetida) بدست می‌آید و در زیباسازی پوست، افزایش حجم آلت تناسلی مردان، درمان زود انزالی، چاقی صورت و برجسته کردن گونه‌ها، بزرگ و سفت کردن سینه‌ها، رفع لک و تیرگی پوست، تقویت و جلوگیری از ریزش موها، رفع چین و چروک و تیرگی صورت، حجم‌دهی به عضلات و اندام‌های بدن از جمله آلت تناسلی مردان و ... مورد استفاده قرار می‌گیرد.
از زمان‌های قدیم (2300 سال قبل) از این روغن در کشورهای جنوب شرقی آسیا به ویژه چین برای اهداف دارویی استفاده می‌کرده‌اند. در طب سنتی چینی صدها توصیه برای استفاده از آن برای اهداف مختلف آورده شده است.
روغن خراطین حاوی اسیدهای چرب امگا 3، امگا 6، امگا 9، لینولئیک اسید، هگزا دیالکتیک، الانتئین (نوعی پروتئین برای حجم‌دهندگی) و ویتامین E می‌باشد که به این روغن خاصیت درمانی ارزشمندی می‌دهند.
برای خرید روغن خراطین اصل و مطالعه بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید.
https://romaran.ir/product/earthworm-oil/]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[چگونه با روغن رزماری به پرپشتی مو و ریش کمک کنیم!؟]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/a8wsli</link>
                <description>![CDATA[روغن رزماری چیست؟ | خواص روغن رزماری | نحوه استفاده از روغن رزماری | عوارض روغن رزماری 
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت رومارن www.Romaran.ir مراجعه نمایید.
خواص روغن رزماری رومارن
روغن رزماری رومارن در کمک به رشد و پرپشتی موها و جلوگیری از ریزش آنها، درمان جوش، رفع لک صورت و کاهش تیرگی پوست، کمک به تسکین روماتیسم، درد عضلات، مفاصل و سردرد، کمک به تقویت و رشد ریش و سبیل در آقایان، کمک به رشد وضخیم‌ کردن ابروها و مژه‌ها، افزایش تمرکز و کاهش استرس، رفع سیاهی و پف زیر چشم و رفع عفونت واژن در زنان مورد استفاده گسترده قرار می گیرد.
نحوه استفاده از روغن رزماری رومارن
روغن رزماری را می‌توانید بعنوان روغن ماساژ برای کمک به کاهش کمردرد، پادرد و درد عضلانی بر روی ناحیه مورد نظر بکار ببرید. برای جلوگیری از ریزش و کمک به رشد موهای خود می‌توانید آن را بر روی کف سر و روی موهای خود استفاده نمایید.
همچین برای پرپشت شدن ابروها و مژه‌ها و برای رفع جوش و شادابی صورت خود، می‌توانید این روغن را به روتین مراقبت روزانه خود اضافه نمایید.
عوارض روغن رزماری
استفاده در حد اعتدال از این روغن حساسیت خاصی ایجاد نمی‌کند و هیچ عوارضی روغن رزماری برای پوست، مو، ریش، ابرو و ... ندارد. هنگام استفاده موضعی از این روغن از چشم ها، غشاهای مخاطی و هر ناحیه پوست حساس خودداری کنید.
برای اطمینان از عدم وجود حساسیت احتمالی، یک آزمایش حساسیت بر روی قسمت کوچکی از پوست ساعد خود انجام دهید.
در صورتی که باردار و شیرده یا داروی خاصی مصرف می کنید، قبل از استفاده از روغن رزماری با پزشک خود مشورت نمایید.
برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر به سایت رومارن مراجعه نمایید.
https://romaran.ir/product/%D8%B1%D9%88%D8%BA%D9%86-%D8%B1%D8%B2%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C/]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[چگونه با استفاده از خواص روغن آرگان در جمع بدرخشیم + نحوه استفاده]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/MH3tqo</link>
                <description>![CDATA[روغن آرگان چیست؟ | فواید روغن آرگان | نحوه استفاده از روغن آرگان برای موها | نحوه استفاده از روغن آرگان برای پوست
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت رومارنwww.Romaran.ir مراجعه نمایید.
روغن آرگان با محتوای غنی از انواع ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌ها، در کمک به سلامت و تقویت پوست و مو بسیار موثر می‌باشد. این روغن از هسته درخت آرگان تولید می‌شود. از قرن‌ها پیش، مردم از مزایای، فراوان این روغن برای کمک به درمان عفونت های پوستی و انواع مشکلات پوست و مو استفاده کرده‌اند.
امروزه نیز به دلیل خواص درمانی و وجود ترکیبات مهم، شرکت‌های تولید لوازم آرایشی، این روغن را در محصولات ضد پیری، مراقبت از مو و پوست با کیفیت بالا و گران قیمت خود قرار می‌دهند!
فواید روغن آرگان رومارن
در حالی که روغن آرگان از یک هسته کوچک به دست می‌آید، ولی فوایدی که برای زیبایی و سلامتی پوست و موی شما دارد بسیار زیاد است. در اینجا به چند مورد از فواید این روغن شگفت‌انگیز در کمک به زیبایی و سلامتی پوست و موی شما اشاره می‌کنیم :
کمک به چاقی و پرشدن صورت، کمک به رفع چین و چروک و خطوط ریز، کمک به رفع سیاهی، پف چشم و چین و چروک اطراف چشم، کمک به درمان موخوره و نرمی موها، کمک به رشد و پرپشتی ریش آقایان، کمک به درمان ترک‌های پوستی ناشی از بارداری و افزایش وزن، کمک به درمان لب‌های ترک‌خورده و پوسته‌پوسته شده، کمک به تقویت ناخن‌ها و نرمی کوتیکول‌ها و جلوگیری از شکنندگی آنها، کمک به کاهش لکه‌های تیره صورت و تیرگی پوست، کمک به آبرسانی به پوست و کاهش اثرات ضدپیری آن، مرطوب نمودن موها و جلوگیری از خشکی پوست سر، بهبود حالت ارتجاعی و حالت پذیری موها، جلوگیری از شکستگی موها، افزایش درخشندگی موها و به حداقل رساندن موخوره‌ها از مهمترین فواید روغن آرگان می‌باشد.
نحوه استفاده از روغن آرگان رومارن
روش‌های مختلفی برای استفاده از این روغن وجود دارد، که در این قسمت به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.
برای کمک به پرپشت شدن مژه‌ها و ابروها، به سادگی می‌توانید مقداری از این روغن را شب‌ها بر روی مژه‌ها و ابروهای خود بمالید تا به رشد آنها نیز کمک نمایید.
برای مطالعه در خصوص روغن آرگان رومارن بیشتر به آدرس زیر مراجعه نمایید.
https://romaran.ir/product/%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%d8%a2%d8%b1%da%af%d8%a7%d9%86/]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[چگونه از روغن سیاه دانه برای کمک به درمان ناباروری و رفع درد مفاصل استفاده کنیم؟]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/RA4obI</link>
                <description>![CDATA[روغن سیاه دانه چیست؟ | خواص روغن سیاه دانه | نحوه استفاده از روغن سیاه دانه | عوارض روغن سیاهدانه
برای مشاهده مقالات بیشتر به سایت رومارنwww.Romaran.ir مراجعه نمایید.
روغن سیاه دانه از دانه‌های گیاه سیاه دانه و به روش پرس سرد استخراج می‌شود. این روغن به دلیل خواص دارویی قدرتمند بعنوان یک درمان طبیعی شناخته شده است و اغلب مردم برای درمان طیف وسیعی از بیماری ها از آن استفاده می کنند.
خواص روغن سیاه دانه رومارن
رفع لک صورت، جای زخم و جوش و کمک به یکنواختی و یکدستی پوست صورت، حفظ رطوبت پوست، به رفع چین و چروک و خطوط ریز صورت، کمک به درمان پیسی صورت، رفع سفیدی و ریزش مو، شوره سر و کمک به رویش موهای تازه، افزایش سوخت و ساز و کمک به کاهش غده چربی و لاغری شکم، کمک به کاهش درد عضلات ، کمر درد، رفع درد زانو، درمان روماتیسم مفصلی و سیاتیک، کمک به کاهش فشار خون در افراد دارای فشار خون بالا، کمک به درمان کبد چرب ناشی از مصرف الکل، کمک به درمان ناباروری در مردان و افزایش میزان تستوسترون، تعداد و تحرک اسپرم‌ها، تقویت و رشد مژه ها و ابروها، بهبود کارکرد پروستات و جلوگیری از سرطان پروستات در مردان، کمک به کنترل قند خون در بیماران دیابتی، کمک به رفع جوش و جای جوش، کمک به درمان عفونت واژن، رحم، تنبلی تخمدان و فیبروم رحم در زنان و همچنین در رفع ضرب دیدگی و تسریع در بهبودی شکستگی استخوان مورد استفاده قرار می گیرد.
نحوه استفاده از روغن سیاه دانه رومارن
موارد کاربرد و استفاده از روغن سیاه دانه فراوان است. این روغن در ترکیبات برخی از داروهای درمانی و محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شود.
براحتی می توانید این روغن را بصورت موضعی مستقیماً روی پوست و موی خود بمالید یا آن را به غذاها و یا نوشیدنی های مورد علاقه خود اضافه کنید.
عوارض روغن سیاه دانه
قبل از استفاده از روغن سیاه دانه بصورت موضعی بر روی پوست و مو، بهتر است یک آزمایش حساسیت بر روی ساعد دست انجام دهید تا مطمئن شوید که هیچ واکنش خاصی به آن نشان نمی‌دهید.
اگر باردار یا شیرده هستید، و یا در حال حاضر از داروی خاصی استفاده می کنید، قبل از استفاده از روغن سیاهدانه با پزشک خود مشورت نمایید.
برای مطالعه بیشتر در خصوص روغن سیاه دانه رومارن به آدرس زیر مراجعه نمایید.
https://romaran.ir/product/black-seed-oil/]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[تمام راه‌های خانگی و پزشکی درمان سلولیت ران و شکم!]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/PAglWc</link>
                <description>![CDATA[سلولیت چیست؟ | درمان طبیعی سلولیت | درمان پزشکی سلولیت | سایر درمان‌‌ها | ترکیب لوکس حمام ضدسلولیت | نحوه استفاده |
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت رومارن www.Romaran.ir مراجعه نمایید.
سلولیت در بدن، به فرورَفتِگی‌ها و تغییرات بافتی در پوست گفته می‌شود، و زمانی بوجود می‌آیند که چربی‌ها از لایه‌های زیرینِ پوست به سمت بالا حرکت کنند. احتمال ایجاد سلولیت در زنان، بسیار بیشتر از سلولیت در مردان است، و اغلب در حدود 80 تا 90 درصد زنان بعد از بلوغ (در قسمت ران و باسَن) دچار آن می شوند.
علل ایجاد سلولیت
مهمترین عوامل موثر در ایجاد و تشدید سلولیت عبارتند از :
عدم تعادل هورمونی (کاهش استروژن، انسولین، هورمون‌های تیروئید ...)
رژیم غذایی نامناسب (مصرف بیش از حد چربی، کربوهیدرات، نمک و شکر)
استرس بیش از حد
پوشین لباس‌های تنگ و کاهش گردش خون
مصرف سیگار و مشروبات الکلی
افزایش سن
مصرف کم آب و مایعات
سبک زندگی ناسالم
سموم انباشته شده در بدن
ژنتیک
افزایش وزن
عدم تحرک و ورزش
بارداری
احتمال ایجاد سلولیت بدون در نظر گرفتن سن یا وزن وجود دارد. ولی اغلب با افزایش سن و با کاهش ضخامت پوست و از دست رفتن حالت ارتجاعی آن بیشتر نمایان می‌شود.
روش‌‌های درمان سلولیت
بسیاری از افراد سعی می کنند ظاهر پوست خود را از طریق کاهش وزن، ورزش، ماساژ، روش‌های جراحی و کرم‌های ضد سلولیت بهبود بخشند. در اینجا به انواع روش‌های درمانی طبیعی و پزشکی اشاره می‌کنیم.
1.روش‌های درمان سلولیت به صورت طبیعی
برای کمک به سلولیت‌زدایی و درمان طبیعی سلولیت راه‌های مختلفی وجود دارد. در اینجا به چند نمونه از روش‌های درمان خانگی سلولیت اشاره می‌کنیم :
درمان سلولیت با کاهش وزن
با کمک ورزش و یوگا
با کمک تغییر رژیم غذایی
استفاده از لیف یا برس ضدسلولیت
با استفاده از قهوه
با استفاده از سرکه سیب
با نوشیدن آب به میزان کافی
با استفاده از پودر کلاژن
کمک به درمان سلولیت با ماساژ
همچنین با استفاده از ترکیب لوکس حمام درمان سلولیت بدن رومارن می‌توانید به رفع سلولیت در بدن کمک نمایید.
برای مطالعه بیشتر به آدرس سایت رومارن www.romaran.ir مراجعه فرمایید.
https://romaran.ir/product/%d8%aa%d8%b1%da%a9%db%8c%d8%a8-%d9%84%d9%88%da%a9%d8%b3-%d8%ad%d9%85%d8%a7%d9%85-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%b3%d9%84%d9%88%d9%84%db%8c%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%86/]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[فواید و خواص فوق‌العاده نمک هیمالیا برای پوست و مو!]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/gPImZm</link>
                <description>![CDATA[نمک هیمالیا چیست؟ | فواید نمک هیمالیا | نحوه استفاده از نمک هیمالیا | عوارض نمک هیمالیا
برای اطلاع از سایر محصولات به سایت رومارن www.Romaran.ir مراجعه نمایید.
نمک هیمالیا چیست؟
نمک صورتی هیمالیا اصل از کریستال‌های سنگی نمک که از مناطق نزدیک به هیمالیا استخراج می‌شوند، ساخته شده است. این نمک رنگ صورتی خود را از مواد معدنی موجود در آن از جمله منیزیم، پتاسیم و کلسیم می‌گیرد.
فواید نمک هیمالیا
نمک هیمالیا با فواید ارزشمند خود در کمک به لایه‌برداری و حذف سلول‌های مرده پوست، کمک به کاهش فشار خون (در مقایسه با نمک معمولی)، کمک به تسکین میگرن و سردرد، بهبود کارکرد غده تیروئید، کمک به رفع علائم اگزما، سم‌زدایی از بدن، تسکین درد عضلات و مفاصل و رفع خستگی روزمره، تقویت دندان‌ها و لثه‌ها و حذف باکتری‌های مضر، کمک به کاهش وزن و کمک به رفع جوش و آبرسانی به لایه‌های عمیق‌تر پوست مورد استفاده گسترده قرار می‌گیرد.
نحوه استفاده از نمک هیمالیا رومارن
برای برخورداری از مزایای نمک صورتی می‌توانید آن را همانند نمک معمولی در پخت انواع غذاها و تهیه سس‌ها بکار ببرید. همچنین بصورت موضعی در حمام برای بهبود مشکلات پوستی (رفع جوش، اگزما و...) و تسکین عضلات و رفع خستگی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
علاوه بر اینها می‌‌توان از ماسک نمک هیمالیا برای اسکراب (لایه‌برداری) و کمک به نرمی و درخشندگی پوست بهره برد.
عوارض نمک هیمالیا 
عوارض نمک هیمالیا همان اثراتی را به همراه دارد که از هر نوع سدیمی که از رژیم غذایی دیگری دریافت می‌کنید. مصرف بیش از حد سدیم از هر منبعی، می تواند منجر به فشار خون بالا گردد. بنابراین سعی کنید در حد اعتدال از نمک صورتی استفاده نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر  در خصوص نمک هیمالیا رومارن به آدرس  https://romaran.ir/product/himalayan-salt  مراجعه نمایید.]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[چرا بایستی از روغن گل مغربی استفاده کنیم؟ + نحوه مصرف]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/BNc9v6</link>
                <description>![CDATA[روغن گل مغربی چیست؟| فواید روغن گل مغربی| نحوه استفاده از روغن| مضرات روغن گل مغربی
برای کسب اطلاعات از سایر محصولات به سایت رومارن www.Romaran.ir مراجعه نمایید.
روغن گل مغربی چیست؟
روغن گل مغربی یا گل پامچال از دانه های گل مغربی استخراج می‌گردد. این روغن به دلیل محتوای غنی از گاما لینولئیک اسید که یک اسید چرب امگا 6 است، در طب سنتی و پزشکی در درمان سندرم پیش از قاعدگی، درمان درد و کیست سینه، تسکین دردهای عصبی و درد استخوان و سلامت پوست و مو کاربرد گسترد‌ه‌ای دارد.
فواید روغن گل مغربی رومارن
در اینجا به 15 خاصیت ارزشمند این روغن برای کمک به سلامتی و زیبایی اشاره می‌کنیم :
این روغن در کمک به بهبود کیفیت مخاط دهانه رحم و درمان فیبروم رحم در زنان، کمک به سلامتی سینه‌ها و رفع کیست آنها، تنظیم چرخه قاعدگی، کاهش علائم پریودی و بعنوان قاعده‌آور در زنان، کمک به بهبود آکنه و افزایش شادابی بافت پوست، کمک به سفتی و چاقی پوست صورت و همچنین افزایش خاصیت ارتجاعی آن، کمک به درمان انزال زودرس و اختلالات نعوظ در مردان، کمک به توقف ریزش مو در مردان و تقویت رشد موها، درمان تخمدان کیستیک و کیست تخمدان، کمک به کاهش فشار خون بالا، کمک به کاهش وزن و چربی‌سوزی بویژه در نواحی شکم و ران، بهبود قدرت بارداری و درمان طبیعی ناباروری در زنان و مردان و کمک به کاهش ابتلا به پوکی استخوان مورد استفاده قرار می‌گیرد.
نحوه استفاده و مصرف روغن گل مغربی رومارن
براحتی می‌توانید از این روغن برای کمک به تقویت و توقف ریزش موها و یا برای رفع چین و چروک و درمان جوش صورت و یا برای کاهش دردهای قاعدگی بصورت موضعی استفاده نمایید.
همچنین می‌توانید کپسول و قرص حاوی این روغن را در حجم‌های 500، 1000، 1300، و 2000 میلی‌گرمی بصورت خوراکی مصرف نمایید.
عوارض روغن گل مغربی
عوارض مصرف قرص یا کپسول روغنِ گل مغربی چه بصورت خوراکی و چه بصورت موضعی نادر است، و هنگامی که در دوزهای توصیه شده استفاده شود، به طور کلی ایمن در نظر گرفته می‌شود.
افرادی که داروهای افسردگی، رقیق‌کنندهء خون و یا داروهایِ فشارِ خون مصرف می‌کنند و همچنین به زنان باردار و شیرده توصیه می‌شود قبل از استفاده از این روغن با پزشک خود مشورت نمایند.
برای کسب اطلاع بیشتر از فواید و نحوه استفاده از روغن گل مغربی رومارن به آدرس زیر مراجعه نمایید.
https://romaran.ir/product/%d8%b1%d9%88%d8%ba%d9%86-%da%af%d9%84-%d9%85%d8%ba%d8%b1%d8%a8%db%8c/]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[چرا بایستی از نمک اپسوم استفاده کنیم؟ + نحوه استفاده]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/FWNwKh</link>
                <description>![CDATA[نمک اپسوم چیست؟ | فواید نمک اپسوم | نحوه استفاده از نمک اپسوم | عوارض نمک اپسوم
برای کسب اطلاعات از سایر محصولات به سایت رومارن www.Romaran.ir مراجعه نمایید.
این نمک که به آن سولفات منیزیم یا نمک حمام نیز می‌گویند از کریستال‌های کوچک و بی‌رنگ تشکیل شده است، و ظاهری شبیه به نمک خوراکی دارد. این نمک با نمک‌های دیگر متفاوت است زیرا ترکیبات این نمک شامل منیزیم و سولفات می‌باشد.
طعم و مزه نمک اپسوم تلخ می‌باشد و با نمک خوراکی (نمک سفره) و نمک دریا کاملاً متفاوت است.
فواید نمک اپسوم رومارن
تامین منیزیم مورد نیاز بدن، کمک به کاهش استرس و بهبود اختلالات روانی، کمک به درمان بواسیر و درمان یبوست، کاهش درد و تسکین میگرن، لایه‌برداری سلول‌های مرده و باز کردن منافذ پوست، کمک به افزایش حجم و کاهش چربی موها، تقویت و افزایش رشد گیاهان و سبزیجات، کمک به کاهش پیشرفت بیماری‌های کبدی، کمک به پاکسازی و دفع سنگ کیسه صفرا، درمان کیست تخمدان در خانم‌ها، درمان خار پاشنه پا، کمک به درمان قارچ ناخن و نقرس، کمک به تسکین درد پاهای خسته و آسیب ورزشکاران، کمک به شادابی و تقویت گل رز و همچنین در افزایش عمر باطری‌های سولفاته مورد استفاده قرار می‌گیرد.
نحوه اسفاده از نمک اپسوم رومارن
نمک اپسوم را می توان در حمام بعنوان یک مکمل برای زیبایی و درمان برخی بیماری‌ها استفاده کرد. همچنین می توان آن را بصورت خوراکی همراه با آب به عنوان مکمل منیزیم یا ملین و یا سنگ کیسه صفرا مصرف کرد.
اگر می خواهید یک حمام آرامش‌بخش و ضداسترسی داشته باشید و بخواهید زیبایی پوست و موی خود را دوچندان کنید، می‌توانید این نمک را به بخشی از برنامه روزانه‌ خود اضافه نمایید.
همچنین یکی از مهمترین کاربردهای این نمک، حذف مواد سمی و خطرناک از بدن می باشد.
عوارض نمک اپسوم
مصرف منیزیم به هر شکلی بایستی با احتیاط در بیماران مبتلا به نارسایی های کلیوی استفاده گردد.
عوارض جانبی جدی استفاده از این نمک در دوزهای توصیه شده بسیار نادر است. اگر باردار یا در حال شیردهی هستید، و یا تحت درمان یک بیماری خاص هستید و در حال حاضر دارو مصرف می کنید، قبل از استفاده خوراکی یا موضعی حتما با پزشک خود مشورت نمایید.
برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نمک اپسوم رومارن به آدرس  https://romaran.ir/product/epsom-salt/  مراجعه نمایید.]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[بازگشت به جوانی و زیبایی با مصرف پودر کلاژن + نحوه استفاده]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/eFQjIj</link>
                <description>![CDATA[پودر کلاژن چیست؟ | فواید پودر کلاژن | نحوه مصرف پودر کلاژن رومارن | عوارض مصرف پودر کلاژن
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت رومارن www.Romaran.ir مراجعه نمایید.
کلاژن نوعی پروتئین است که به شما در داشتن مفاصل سالم و افزایش خاصیت ارتجاعی پوست کمک می‌کند. کمبود میزان کلاژن در بدن، یکی از دلایل ایجاد چین و چروک در پوست می‌باشد. سالانه و بعد از 20 سالگی، مقدار ساخت آن در بدن یک درصد کاهش می‌یابد.
فواید پودر کلاژن رومارن
این پروتئین بسیاری از بخش‌های حیاتی بدن ما را تشکیل می‌دهد. استفاده از این ماده پرخاصیت، نه تنها برای حفظ سلامتی ما مفید و ضروری می‌باشد، بلکه بر اساس تحقیقات، مصرف پودر کلاژن بصورت مستمر، می‌تواند خاصیت ارتجاعی، چین و چروک و همچنین علائم پیری پوست را بهبود بخشد.
در اینجا به برخی فواید ارزشمند و شگفت‌انگیزه مصرف آن اشاره می‌کنیم :
کمک به بازسازی و ساخت عضلات، تقویت فولیکول‌ها و جلوگیری از ریزش موها، رفع چین و چروک و آبرسانی پوست، کمک به درمان آرتروز و درد مفاصل، کمک به رشد سریع ناخن‌ و کاهش شکستگی آنها، افزایش تراکم استخوان‌ها و جلوگیری از شکنندگی آنها، کمک به کاهش وزن، کاهش ظاهر سلولیت و ترک‌های پوستی ناشی از بارداری و اضافه وزن، کمک به آرامش اعصاب و رفع اضطراب و کمک به سفتی و رفع افتادگی پوست از مهمترین فواید پودر کلاژن می‌باشند.
نحوه استفاده و میزان مصرف پودر کلاژن رومارن
مقدار مصرف پودر کلاژن‌ برای بزرگسالان بین دو و نیم تا پانزده گرم در روز می‌باشد. بسیاری از افراد، روزانه 1-2 قاشق غذاخوری از آن استفاده می کنند.
بهترین زمان مصرف پودر کلاژن در اول صبح می‌باشد.
براحتی می‌توانید آن را در ساخت ژله‌ها، غذاها و سوپ‌ها، شیرینی‌ها، اسموتی‌ها و یا حتی به قهوه یا چای خود اضافه نموده و میل نمایید.
عوارض مصرف پودر کلاژن
عوارض جانبی مصرف پودر کلاژن بسیار نادر بوده و هیچگونه عارضه خاصی مشاهده نشده است. زنانی که باردار و یا در دوران شیردهی هستند، قبل از مصرف بایستی با پزشک خود مشورت نمایند.
از آنجایی که کلاژن اساساً یک پروتئین می‌باشد، سعی کنید در مصرف آن زیاده روی نکنید و طبق مقادیر پیشنهادی استفاده نمایید.
برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پودر کلاژن رومارن به آدرس زیر مراجعه کنید.
https://romaran.ir/product/collagen-powder/]</description>
            </item>
                    <item>
                <title>![CDATA[با پودر ویتامین c سی به جوانی سلامی دوباره و با پیری خداحافظی کنید! + نحوه استفاده]</title>
                <link>https://www.dalfak.com/w/hVHC9y</link>
                <description>![CDATA[ویتامین سی c چیست؟ | خواص پودر ویتامین سی c | طریقه مصرف پودر ویتامین سی | عوارض مصرف پودر ویتامین سی c
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت رومارنwww.Romaran.ir مراجعه نمایید.
پودر ویتامین سی c حاوی مواد ضروری است که عملکردهای زیادی در بدن شما دارد.
تحقیقات نشان می دهد که استفاده از این ویتامین علاوه بر حفظ سلامت پوست، در افزایش سیستم ایمنی بدن، سلامت قلب و مبارزه با انواع سرطان‌ها نیز موثر می‌باشد.
در ادامه با فواید و نحوه مصرف پودر ویتامین سی رومارن آشنا خواهید شد. در اینجا به چند مورد از مهمترین خواص آن اشاره می‌کنیم :
کمک به تولید کلاژن برای رفع چروک پوست با پودر ویتامین سی c، کمک به رفع کک‌ و مک و روشن شدن پوست، درمان سیاهی دور چشم‌ها با پودر ویتامین ث، لایه برداری از پوست، کمک به سلامت پوست افراد سیگاری، تقویت پوست سر و جلوگیری از ریزش مو با پودر ویتامین سی، کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و کاهش کلسترول خون و کمک به کاهش علائم آلرژی از مهمترین خواص پودر ویتامین سی می‌باشند.
طریقه مصرف پودر ویتامین سی رومارن
براحتی می‌توانید بطور روزانه از پودر ویتامین c بصورت خوراکی و موضعی استفاده نمایید.
برای برخورداری از فواید ارزشمند، می‌توانید در ساخت سرم ویتامین سی برای استفاده بر روی پوست و یا با افزودن به محصولات آرایشی و یا بصورت خوراکی استفاده نمایید
عوارض پودر ویتامین سی c
زمانی که در دوزهای مناسب و توصیه شده مصرف شود، هیچگونه عوارض جانبی خاصی نداشته و به طور کلی بی خطر در نظر گرفته می‌شود.
زنانی که باردار و یا در دوران شیردهی هستند، قبل از مصرف دوزهای بالایی از آن، بایستی با پزشک خود مشورت نمایند.
برای خرید و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص پودر ویتامین ث رومارن به آدرس https://romaran.ir/product/vitamin-c-powder/ مراجعه نمایید.]</description>
            </item>
            </channel>
</rss>
